27 Kasım 2020 Cuma

Hazır web sitesi

 

   Günümüz şartlarında baktığımızda insanların artık dijital bir dünyada yaşadığını söyleyebiliriz. Öyle ki insanlar artık her türlü büyüklü küçüklü işleri için ilk olarak internet nam teknolojiye başvuruyorlar. İnsanların bu teknolojiyi bu kadar internet sayfası kurmak yoğun bir şekilde kullanmaları zanlımca gayet normaldir. Bunun sebebi internetin her türlü iş için teknolojik olarak kolaylık sağlamasıdır. Normal şartlarda gerçek hayatta çok uzun sürebilecek işleri internet sayesinde oldukça kolay ve hızlı bir şekilde halletmek mümkündür. Ayrıca Emlakçılar için site konulu makalemizi de okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

   Örneğin insanların internet üzerindeki en çok kullandığı web sayfalarından olan sosyal medyayı inceleyelim. Sosyal medya kullanıcı topluluklarının içerik girişlerine ve bu kullanıcılarca girilmiş olan içeriklerin ilgi alanlarına göre şekillendirilerek herkese uygun bir içeriği sunmak üzerine kurulu bir kod bloğudur.

   Bu kod bloğu sayesinde herkes arzu ettiği şekilde bir içerik deneyimiyle karşılaşmakta ve bu sayede web sayfasında çok daha uzunca bir En iyi hazır web sitesi süre barınmaktadır. Sosyal medya web sayfaları olarak bahsettiğimiz sitelerin en temel algoritması budur ve aslına bakarsanız bunun dışında griye kalan kısım temalar renkler gibi pekte bir önem arz etmeyen kısımdır. Elbette ki bir web sayfasının tasarımı da oldukça önemlidir ama sonuç olarak asıl işi yapan kodları düşündüğümüzde tasarım gibi unsurlar ikinci planda kalmaktadır.

   Günümüzde birçok web sayfası sosyal medya en iyi site gibi bu tarz algoritmalar kullanmaktadır. Bu yüzden aslına bakarsanız bu artık günümüz standartlarında pekte sıra dışı bir durum değildir. Buna verilebilecek en güzel örnek zanlımca arama motorlarıdır. Örneğin Google arama sonuçlarını ve reklamları müşteri deneyimine daha uygun hale getirmek için kullanıcı verilerini toplayarak ilgi alanlarına göre içeriklerini düzenler ve bu sayede kullanıcılar her daim ilgi alanlarına hitap eden içeriklerle karşılaşırlar.

   Bu tarz algoritmalar artık günümüzde birçok web sitesinde bulunmaktadır. Eğer siz de bir web sayfası satın alarak bu uçsuz bucaksız dünyanın bir parçası haline gelmek istiyorsanız öncelikle bir alan adı satın almalısınız.

   Hem bu sayede dijital ve uluslararası bir kimliğiniz olacağı gibi bu alan adı sayesinde web sayfanıza kolaylıkla erişim sağlanabilecektir. Herkese iyi günler dilerim efendim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder