27 Ağustos 2020 Perşembe

Mobilyacı sitesi

 

   Güzel bir günden daha hepinize merhabalar efendim. Bugün sizlere değişen dünyamızın en önemli hususlarından birisi olan internet reklamcılığından bahsedeceğim. Bu makaleyi okuduktan sonra internetten yararlanarak nasıl reklam yapabileceğiniz Kurumsal web sitesi Kurma konusunda bilgi sahibi olacaksınız. İnterneti yapısal olarak düşündüğümüzde karşımıza devasa veri akışının üzerine kurulmuş sunuculardaki web siteleri çıkmaktadır. Bu web siteleri sayesinde herhangi bir firmanın, şirketin veya bireysel bir işletmenin hizmetlerinden oldukça kolay bir biçimde yararlanabilirsiniz. İnternetin belki de en güzel yanı reklam maliyetinin gelenekselleşmiş diyebileceğimiz televizyon, radyo, dergi, pankart gibi iletişim araçları kadar pahalı olmamasıdır. Ayrıca işin bir diğer güzel yanı da web siteleri gelenekselleşmiş iletişim araçları kadar komplike hazırlıklar yapmanızı gerekli kılmaz.

   Bir web sitesi sayesinde dijital dünyada rahatlıkla tanınabilir ve müşterilerinizle aranızda bulunan iletişimi rahatlıkla arttırabilirsiniz. Web mobil web sitesi sitenize ekleyeceğiniz bir iletişim kanalının da yardımıyla firma veya şirketiniz için gelecek planlaması yapmanız oldukça kolaylaşacaktır. Web siteleri sayesinde hizmet verdiğiniz sektörün de tanınmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin bir bölgede bir hizmet veriyorsunuz fakat verdiğiniz hizmet bölgede tanınmıyor bu sebepten ötürü arzuladığınız kadar müşteriye sahip olamıyorsanız web siteleri sizler için güzel bir çözüm olabilir. Eğer hala denemdiyseniz siz de deneyebilirsiniz.

   Diyelim ki bir web sitesi satın almaya karar verdiniz. Fakat bu iş tam olarak nasıl olacak? Bir web sitesinden önce sahip olmanız gereken temel bir şey vardır. Buna alan adı diyoruz. Alan adı web tarayıcısının adres satırına yazdığınız web sitesi adlarına verilen genel addır ve bu ad sayesinde firma veya şirketinizin dijital dünyadaki bağımsız ve özgün kimliği oluşur. Bir alan adı satın almaya karar verdiğiniz takdirde Mobilyacılar için site kesinlikle ihmal etmemeniz gereken bazı şeyler vardır. Alan adını seçerken kullanacağınız sözcük veya sözcükler anlamlı, kısa, öz ve tamamen numaralardan oluşan karmakarışık ifadelerden oluşmamalıdır. Aksi halde web sitesini bu alan adının üstüne kurduğunuz takdirde arama motorları sorgulama sonuçlarına web sitenizi dahil etmeyebilir ki, bunun sebebi alan adının SPAM yani gereksiz içerik olarak nitelendirilmesidir.

   Bu konuya değindiğimize göre siz de bugün web sitesi yapan firmalarla iletişime geçerek, ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra neden siz de web teknolojisini bir denemeyesiniz ki?

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder